Congres.

CDJA-najaarscongres

Twee keer per jaar organiseert het CDJA een congres. Tijdens dit congres vindt de Algemene Ledenvergadering van het CDJA plaats. CDJA’ers uit het hele land komen naar de congreslocatie om met elkaar bij te praten, een goed feest te vieren en natuurlijk de politieke en inhoudelijke koers van de vereniging uit te zetten.

​Afdelingen hebben bij het CDJA de mogelijkheid om de congressen naar hún plek toe te halen. Vandaar dat we de afgelopen jaren niet alleen centraal in Nederland, in Zeist, hebben vergaderd, maar ook in  Den Bosch, Groningen, Rotterdam, Hilversum, Amersfoort, Den Haag en nu dus in Middelburg! In Zeeland nemen we afscheid van een aantal bestuursleden en vinden er veel verschillende verkiezingen plaats. Daarnaast komen er gave deelsessies en toffe sprekers. Daarom is er alle reden om je ook snel aan te melden voor het congres in Middelburg.

Tip: Kijk hier onder vast de aftermovie van een vorig congres om een idee te krijgen van hoe geweldig leuk onze congressen zijn!

Aftermovie CDJA VJC 2019

#ThrowbackTuesday Alweer meer dan een maand geleden vond ons voorjaarscongres plaats;check hier de aftermovie 🤩👇

Gepostet von CDJA, CDA-jongeren am Dienstag, 25. Juni 2019

Sprekers

De eerste spreker is alvast bekend: oud-premier Jan Peter Balkenende!

Praktische informatie

  • Locatie hotel:
    de congresdeelnemers slapen in viersterrenhotel Arneville in Middelburg. Ontbijt is inbegrepen bij de overnachting en er is gratis WiFi en parkeergelegenheid. Let op, er is wel een maximum aan het aantal mensen dat zich kan aanmelden voor een hotelovernachting. Als we vol zitten dan is er alleen nog de mogelijkheid om je voor de dag aan te melden. Het is daarom belangrijk snel te zijn en je nu aan te melden voor het leukste congres van Nederland.

 

  • Locatie congres;
    Het congres vindt plaats in de Nieuwe Kerk in Middelburg. Dit is een kerk die deel uitmaakt van de voormalige abdij van Middelburg in het centrum van de Zeeuwse hoofdstad Middelburg. Naast de kerk bevindt zich de toren Lange Jan en de Koorkerk. De Nieuwe Kerk was in gebruik door de parochianen, de Koorkerk door de kloosterlingen. Tussen de Koorkerk en de Nieuwe Kerk bevindt zich de Wandelkerk. Diner en lunch vinden plaats in de Wandelkerk, naast de congreszaal. Borrelen kan in de Kloostergangen, die vanuit de Wandelkerk te bereiken zijn. Deelsessies vinden plaats in de Statenzaal (te bereiken via de binnenplaats van de Abdij), in de Wandelkerk en in de congreszaal in de Nieuwe Kerk.

 

  • Feesten doen we in common house Elliott. Hier hebben we de volledige feestruimte voor onszelf. Er is een goede garderobe waar je al je spullen kwijt kunt, dus je kunt direct van de congreslocatie naar de feestlocatie. We werken met munten en er is een rokersruimte.

Congresstukken:

De congresbundel en bijlagen zijn hier te vinden. Ook kun je hier de amendementenbundel inzien.

Congresbundel

Notulen voorjaarscongres 2019

Jaarplan 2020

Begroting 2020

Politiek Programma

Amendementenbundel

 

Stemmen