Congres.

CDJA-Voorjaarscongres

Twee keer per jaar organiseert het CDJA een congres. Tijdens dit congres vindt de Algemene Ledenvergadering van het CDJA plaats.  CDJA’ers uit het hele land komen naar de congreslocatie om met elkaar bij te praten, een goed feest te vieren en natuurlijk de politieke en inhoudelijke koers van de vereniging uit te zetten.

​Afdelingen hebben bij het CDJA de mogelijkheid om de congressen naar hún plek toe te halen. Vandaar dat we de afgelopen jaren niet alleen centraal in Nederland, in Zeist, hebben vergaderd, maar ook in  Den Bosch, Groningen, Rotterdam, Hilversum, Amersfoort en nu dus in Den Haag! In de hofstad nemen we afscheid van een heel aantal bestuursleden en vinden er veel verschillende verkiezingen plaats. Daarnaast wordt op dit congres ook bekend gemaakt wie de volgende CDJA voorzitter wordt. Daarom is er alle reden om je ook snel aan te melden voor het congres in Den Haag.

Tip: Kijk hier onder vast de aftermovie van een vorig congres om een idee te krijgen van hoe geweldig leuk onze congressen zijn!

Aftermovie CDJA-congres ❤️

#FeestelijkFilmpje 📽️Droom nog even weg naar ons najaarscongres met onze aftermovie 🥰Tot over een halfjaar op ons voorjaarscongres! 🤗

Gepostet von CDJA, CDA-jongeren am Mittwoch, 12. Dezember 2018

Sprekers

 • Minister voor Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking Sigrid Kaag
 • Burgemeester van Den Haag Pauline Krikke
 • Hoofdredacteur van Trouw Cees van der Laan
 • VVD-politicus en voorzitter van het klimaatakkoord Ed Nijpels

Praktische informatie

 • Locatie hotel;
  we hebben een aantal hotels verspreid over de binnenstad. Alle hotels zijn van de IBIS groep en binnen een straal van 1km van het binnenhof en de congreslocatie. Let op, er is deze keer wel een maximum aan het aantal mensen dat zich kan aanmelden voor een hotelovernachting. Als we vol zitten dan is er alleen nog de mogelijkheid om je voor de dag aan te melden. Het is daarom belangrijk snel te zijn en je nu aan te melden voor het leukste congres van Nederland.
 • Locatie congres;
  Ook deze keer hebben we weer een bijzondere locatie gevonden om ons congres te houden. Het communicatiemuseum in Den Haag. Naast het congres krijg je voor je congresticket ook toegang tot het museum zelf.
 • Informatie over de feestlocatie volgt.

Congresstukken: