Congres.

CDJA-najaarscongres

Twee keer per jaar organiseert het CDJA een congres. Tijdens dit congres vindt de Algemene Ledenvergadering van het CDJA plaats. CDJA’ers uit het hele land komen naar de congreslocatie om met elkaar bij te praten, een goed feest te vieren en natuurlijk de politieke en inhoudelijke koers van de vereniging uit te zetten.

​Afdelingen hebben bij het CDJA de mogelijkheid om de congressen naar hún plek toe te halen. Vandaar dat we de afgelopen jaren niet alleen centraal in Nederland, in Zeist, hebben vergaderd, maar ook in  Den Bosch, Groningen, Rotterdam, Hilversum, Amersfoort, Den Haag en nu dus in Middelburg! In Zeeland nemen we afscheid van een aantal bestuursleden en vinden er veel verschillende verkiezingen plaats. Daarnaast komen er gave deelsessies en toffe sprekers. Daarom is er alle reden om je ook snel aan te melden voor het congres in Middelburg.

Tip: Kijk hier onder vast de aftermovie van een vorig congres om een idee te krijgen van hoe geweldig leuk onze congressen zijn!

Aftermovie CDJA VJC 2019

#ThrowbackTuesday Alweer meer dan een maand geleden vond ons voorjaarscongres plaats;check hier de aftermovie 🤩👇

Gepostet von CDJA, CDA-jongeren am Dienstag, 25. Juni 2019

Sprekers

De eerste spreker is alvast bekend: oud-premier Jan Peter Balkenende!

Praktische informatie

  • Locatie hotel:
    de congresdeelnemers slapen in hotel Arneville in Middelburg. Let op, er is  wel een maximum aan het aantal mensen dat zich kan aanmelden voor een hotelovernachting. Als we vol zitten dan is er alleen nog de mogelijkheid om je voor de dag aan te melden. Het is daarom belangrijk snel te zijn en je nu aan te melden voor het leukste congres van Nederland.
  • Locatie congres;
    Ook deze keer hebben we weer een bijzondere locatie gevonden om ons congres te houden: de Nieuwe Kerk in Middelburg.
  • Informatie over de feestlocatie volgt.

Congresstukken:

Tot 25 oktober kunnen er resoluties en andere stukken en agendapunten worden aangeleverd. De congresbundel komt begin november online!