Steun ons, doneer
en word onze vriend!

Lees hier alles over de mogelijkheid om te doneren
en over de ANBI-status van onze vereniging.

Vriend worden

Doneren aan het CDJA

Het CDJA kan uw steun goed gebruiken. Met uw bijdrage kunnen we onze christendemocratische jongerenvereniging nog sterker en actiever maken.

Zo dragen we bij aan onze tweeledige statutaire doelstelling:

a. het geven van politieke voorlichting en vorming, gericht op creatieve participatie en politieke standpuntbepaling van jongeren;

b. het meedenken met en het kritisch begeleiden van de christendemocratie in het algemeen en van de te ’s-Gravenhage gevestigde vereniging het Christen Democratisch Appèl, bij verkorting aangeduid met CDA, in het bijzonder.

De CDJA-fractie tijdens het PJO-parlement in 2023. Dit is een wedstrijd met andere politieke jongerenorganisaties.

ANBI-status

Het Christen Democratisch Jongeren Appèl beschikt over een ANBI-verklaring. ANBI betekent Algemeen Nut Beogende Instelling. Een instelling kan alleen een ANBI zijn, als ze zich voor minstens 90% inzet voor het algemeen nut.

Dat het CDJA beschikt over een ANBI-verklaring, betekent dat de contributie van leden én een eventuele vrijwillige bijdragen door de Belastingdienst worden aangemerkt als gift. Daarmee zijn de bijdragen belastingaftrekbaar, wat een bijdrage fiscaal aantrekkelijk maakt.

Gift overmaken of betalen in webwinkel

U kunt allereerst Vriend van het CDJA worden. Hiervoor betaalt u €108 per jaar en daarvoor ontvangt u veel moois. U krijgt dan toegang tot een jaarlijkse alumniborrel, een groot netwerk van alumni en ontvangt onze maandelijkse ledenmail.

Vriend worden

U kunt ook een eenmalige gift direct via iDeal betalen in onze webwinkel. Hier kunt u bedrag naar keuze aangeven en afrekenen.

Mocht u liever een gift willen overmaken, dan kan dat op dit rekeningnummer:

IBAN: NL80 RABO 0147 5029 26
BIC: RABONL2U

KVK-nummer: 40410216
RSIN/ANBI-nummer: 5602609

Heeft u vragen over donaties en onze ANBI-status, neem dan contact op met onze penningmeester:

Contact

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items -  0,00