Redactie

#TeamCDJA

Interruptie is het ledenblad van het CDJA. Interruptie houdt de leden op de hoogte van het reilen en zeilen binnen de vereniging, durft onafhankelijk en kritisch naar het CDA en CDJA te kijken en probeert diepte aan te brengen in het maatschappelijk debat. Op deze pagina is de interruptie gratis te lezen ook vind je hier de eerdere edities. 

Ons team

De redactiecommissie is verantwoordelijk voor het maken van het ledenblad van het CDJA, de Interruptie.De redactiecommissie bestaat uit een hoofdredacteur, een aantal redacteuren en een cartoonist. Met z’n allen zorgen zij ervoor dat vier keer per jaar Interruptie op je mat valt. Het doel van Interruptie is om CDJA-leden op de hoogte te houden van ontwikkelingen en gebeurtenissen binnen het CDJA, maar ook om verdiepende artikelen te schrijven. Ook ontvangen externe partijen, zoals omroepen, bibliotheken, krantenredacties en Kamerleden, ons ledenblad.

Volg ons

Volg het CDJA om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws over interruptie en de leukste politieke jongerenorganisatie van nederland. 

Authors