Op het afgelopen voorjaarscongres zijn er 2 nieuwe DB’ers gekozen. Hieronder stellen zij zich aan je voor.

DEN HAAG – Noah Brok is lid van het Dagelijks Bestuur Onnink III van het CDJA dat bestaat uit Lennaert Rolloos, Mettina Bleker, Abel van de Sluis, Hielke Onnink (voorzitter), Noah Brok, Jeltje Straatman en Niels Honkoop. COPYRIGHT DIRK HOL

Noah Brok – HRM & Communicatie

Beste CDJA’ers, op de ALV van 20 juni jl. hebben jullie mij het vertrouwen gegeven om het komende jaar de Dagelijks Bestuursfunctie HRM & Communicatie te gaan bekleden. Enorm veel dank voor dit vertrouwen! Mijn naam is Noah Brok, ik ben 19 jaar oud en ik woon in Vlijmen. Binnen 20 minuten fietsen sta ik dus in de prachtige binnenstad van Den Bosch. Naast mijn studie ben ik raadslid in de gemeente Heusden. Ik heb ontzettend veel zin in het komende jaar. In maart 2021 staan de Tweede Kamerverkiezingen op de agenda. Samen met jullie en met onze nieuwe nummer 1 gaan we van het CDA de grootste partij van Nederland maken. Het komende jaar wil ik jouw aanspreekpunt zijn als het gaat om HRM & Communicatie. Ik denk graag met jullie mee en sta altijd open voor creatieve ideeën. Ik hoop dat we elkaar het komende jaar vaak gaan zien en spreken! 

DEN HAAG – Lennaert Rolloos is penningmeester in het Dagelijks Bestuur Onnink III van het CDJA dat bestaat uit Lennaert Rolloos, Mettina Bleker, Abel van de Sluis, Hielke Onnink (voorzitter), Noah Brok, Jeltje Straatman en Niels Honkoop. COPYRIGHT DIRK HOL

Lennaert Rolloos – Penningmeester

Beste CDJA’ers, mijn naam is Lennaert Rolloos en sinds 20 juni jl. ben ik door jullie verkozen tot nieuwe Penningmeester. Ik ben een geboren Rotterdammer en ben opgegroeid in het mooie Drenthe. Sinds ik lid ben geworden van het CD(J)A heb ik verschillende functies mogen bekleden. Van Penningmeester CDJA Drenthe en CDA Emmen tot vrijgekozen AB’er. Daarnaast zit ik in de afrondingsfase van mijn studie Finance, Tax and Advice aan de Hanzehogeschool te Groningen. Op dit moment ben ik bezig met het schrijven van mijn scriptie over een alternatieve manier van geld ophalen door middel van uitgifte van certificaten van aandelen. Iets wat voor veel startups en scale-ups erg gunstig kan zijn om financieel zwaar weer te kunnen overleven. Wil je hier meer van weten, vraag mij hier gerust een keer naar tijdens hopelijk snel weer een fysieke borrel of activiteit! Ik kijk enorm uit naar komend jaar. Bij vragen of opmerkingen: neem gerust contact op! 

Authors

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *