Op het afgelopen voorjaarscongres zijn er 3 nieuwe DB’ers gekozen. Hieronder stellen zij zich aan je voor.

Pauline Maat – Communicatie & Campagne

Hoi allemaal! Ik ben het nieuw dagelijks bestuurslid Communicatie&Campagne, dus ik zal mezelf even kort voorstellen. Mijn naam is Pauline Maat, 22 jaartjes jong en ik woon in Nieuw-Vennep. Geen idee waar dat ligt? Ik kan de Schipholtoren vanuit mijn slaapkamerraam zien ;). Ik ben bijna klaar met mijn studie Commerciële Economie en doe mijn onderzoek op het partijbureau van het CDA. Daarnaast ben ik (jongste) raadslid in de gemeente Haarlemmermeer, voorzitter van de jeugdclub in de kerk, Tiny house initiatiefneemster en ik doe 1x in de maand vrijwilligerswerk in het verzorgingstehuis. Ik voel me vereerd dat ik deze functie mag gaan vervullen en heb er ook ontzettend veel zin in. Koffie drinken of heb je een vraag/opmerking/whatever? Bel/app/mail gerust!

Abel van de Sluis – Secretaris

Beste CDJA’ers, een aantal van jullie zullen me wellicht kennen als de hoofdredacteur van Interruptie. Na dit ruim 1,5 jaar te hebben mogen doen, ben ik afgelopen congres verkozen tot secretaris. Ik heb er zin in! Naast het CDJA doe ik natuurlijk nog veel meer: ik studeer politicologie in mijn huidige thuisstad Leiden, ben actief bij de studievereniging en ben lid bij de studentenroeiverening Njord. Binnen het CDJA ben ik actief geweest als bestuurslid bij de Leidse afdeling en als plaatsvervangend AB’er namens de provincie waar ik ben opgegroeid, Zeeland. Ook daar ben ik actief geweest voor het CDA, onder andere in het Algemeen Bestuur van CDA Zeeland en in het campagneteam voor de afgelopen Statenverkiezingen. Nu ga ik mij volledig richten op mijn DB-functie als secretaris. Bij vragen, tips of opmerkingen; neem vooral contact met mij op!

Robin Niemeijer – Penningmeester

Hey! Ik ben Robin Niemeijer en sinds afgelopen congres Penningmeester. Ik woon in het mooie Groningen. De afdeling waar ik afgelopen jaar met veel plezier voorzitter ben geweest. Ik zit in het derde jaar van mijn studie accountancy. Daarnaast ben ik nog vicevoorzitter van de medezeggenschap op de Hanzehogeschool. Waar ik mij hard maak voor onder andere studenten welzijn en de onderwijskwaliteit. We zijn en blijven tenslotte de onderwijspartij! Toen ik lid werd van het CDJA voelde ik mij direct thuis en heb ik veel vrienden ontmoet. Het CDJA is de perfecte combi tussen party en politics en heb er alle vertrouwen in dat we dat gaan voortzetten!