Utrecht

Het CDJA Utrecht is de leukste politieke jongerenorganisatie van Utrecht. Wij organiseren elke maand 1 of 2 activiteiten waarbij we party en politics altijd goed combineren!

Contact

Voorzitter

Daan Sanders

Daan.sanders4@gmail.com

Secretaris

Rosa Beck

rosabeck@live.nl

Penningmeester

Simon Remijn

simonremijn@yahoo.com

 

Algemeen Bestuurslid

Berj Khassab

b.s.khassab@gmail.com

Plaatsvervangend Algemeen Bestuurslid

Esther Leferink

esther-leferink@hotmail.com

CDJA Utrecht

2 months 2 weeks ago

🍀Nieuwe afdelingsbestuursleden gezocht🍀

Beste CDJA’ers,

Zou jij het leuk vinden om actiever te worden binnen onze provinciale afdeling (en tevens de leukste van allemaal)?! Dat komt goed uit! Bij dezen stellen we 3 nieuwe vacatures open:
- Afdelingsbestuurslid Politiek. Je zal verantwoordelijk zijn voor contact met de gemeentelijke en provinciale CDA-afdelingen, en samen met de andere bestuursleden ben je verantwoordelijk voor activiteiten en communicatie.
- Afdelingsbestuurslid Activiteiten. Je zal de activiteiten organisatorisch regelen. Dit houdt in contact met de spreker en locatie e.d. Dit zal je samen doen met de secretaris, en samen zullen jullie verantwoordelijk zijn voor de communicatie en promotie van de activiteiten.
- Plaatsvervangend Algemeen Bestuurslid. Je zal o.a. aanwezig zijn bij het AB wanneer onze effectief AB'er niet kan. Voor meer informatie en de volledige vacature, stuur ons een berichtje!

Als je meer info wilt hebben of als je al interesse hebt in een bepaalde functie, stuur ons (Daan Sanders, Simon Remijn en/of Rosa Beck) een berichtje via app, of mail ons via utrecht@cdja.nl! We zullen je dan meer info geven en eventuele vragen beantwoorden. We zullen nog een aantal reminders sturen en laten weten wanneer de vacatures sluiten. In september organiseren we een ALV waarbij de nieuwe bestuursleden benoemd zullen worden.

Afdelingsnieuws