Amsterdam e.o.

Het CDJA Amsterdam en Omstreken is de politieke jongerenorganisatie van het CDA in de regio Amsterdam. Met een ledenbestand van ruim honderd leden en een gezellige, actieve kern is er altijd wat te doen. Onze activiteiten lopen uiteen van borrels tot debatten en barbecues. Ook organiseren wij CDJA Tafelgasten, waar prominente (oud-)politici een hapje eten met onze leden. De afgelopen jaren hebben we o.a. Hans Hillen, Job Cohen en Ernst Hirsch Ballin mogen verwelkomen.

Bovendien zijn we nauw verbonden met het CDA Amsterdam. Wij vallen hen lastig met jongerenthema’s en proberen altijd zo veel mogelijk jongerenkandidaten op de lokale kieslijsten te krijgen.

Meer informatie of een activiteit meemaken? Stuur een mailtje naar amsterdam@cdja.nl of kijk op onze Facebook pagina!

Co-voorzitter
Niels van der Molen
amsterdam@cdja.nl

Secretaris
Nansi Maliko
amsterdam@cdja.nl

Co-voorzitter/Penningmeester
Daniël Dekker
amsterdam@cdja.nl

Bestuurslid Activiteiten
Pauline Maat

Jimmy Bastings

CDJA Amsterdam e.o.

2 weeks 5 days ago

CDJA Amsterdam e.o. shared a post.

"Kijk snel deze kant op, het licht staat net goed!" Ook dat is campagnevoeren met Henk Nieweg.
Een geslaagde avond gehad met CDJA Amsterdam e.o. (en Maurice Banens), omdat ook juist de grote steden grote uitdagingen hebben. Allemaal leuk, die mooie woorden, maar in gelul kun je niet wonen. Daarom is het tijd de kracht van Europa te gebruiken om de woningmarkt open te breken: door het kapitaal van de Europese Investeringsbank te gebruiken om nieuwe woningbouw te financieren, kan de druk van de ketel en wordt een eigen huis weer betaalbaar. Dat is waar EVP-Spitzenkandidaat Manfred Weber voor staat en waar we na 23 mei meteen mee aan de slag kunnen.
Lees er alles over op de site van Manfred: https://manfredweber.eu/nl/the-future-of-we/

Afdelingsnieuws