Noord-Holland

In de provincie Noord-Holland zijn meerdere CDJA-afdelingen actief: één op provinciaal niveau en drie op lokaal niveau. Door middel van uiteenlopende activiteiten houden deze afdelingen zich actief bezig met thema’s binnen hun gemeente, de provincie en op landelijk niveau.
De provinciale afdeling, het CDJA Noord-Holland, voert het secretariaat over alle CDJA leden in de provincie, verdeelt de financiële middelen over de lokale jongerenkernen en organiseert verschillende activiteiten. Soms zelfstandig, maar vaak in samenwerking met de lokale kernen. Ook levert het CDJA Noord-Holland een algemeen bestuurslid voor het landelijke CDJA en een dagelijks bestuurslid bij het CDA Noord-Holland.
Meedoen? Graag! Het CDJA Noord-Holland is altijd op zoek naar actieve leden, zowel binnen de provinciale afdeling als mensen die actief mee willen doen in hun eigen gemeente, al helemaal waar geen lokale CDJA afdeling is. Voor meer informatie, stuur ons een mailtje via noordholland@CDJA.nl of kijk op onze Facebook pagina!

Voorzitter
Jasper John
jasper.john@icloud.com

Secretaris
Jorrit Jaarsma
noordholland@cdja.nl

Penningmeester
Mitchel van Waaij
Mitchell@vanwaaij.com

Algemeen Bestuurslid
Roel Kroese
roel_kroese@live.nl 

Plaatsvervangend Algemeen Bestuurslid

Photos from CDJA Noord-Holland's post

CDJA Noord-Holland

2 days 9 hours ago

Beste CDJA vrienden.

Niet alleen het landelijk bestuur, maar ook het Noord-Holland bestuur heeft een behoorlijke vernieuwing ondergaan. Woensdag 15 Mei hebben we helaas afscheid moeten nemen van onze voorzitter Jasper John en secretaris Jorrit Jaasma. Jasper en Jorrit, hardstikke bedankt voor jullie inzet.

Ook hebben we een aantal leden mogen verwelkomen in ons bestuur. Namelijk: Liesbeth Keur (penningmeester), Timo Schotten (secretaris), Simon Dijk (voorzitter) en Marina van Eijk (voorzitter Westfriesland).

We zijn erg gemotiveerd en we hebben zin om aan de slag te gaan. Binnenkort zal iedereen zich even voorstellen en zal de nieuwe huisstijl ook op deze pagina ingevoerd worden.

Jullie horen binnenkort meer van ons.

Tot dan!!!😉

Afdelingsnieuws