Noord-Holland

In de provincie Noord-Holland zijn meerdere CDJA-afdelingen actief: één op provinciaal niveau en drie op lokaal niveau. Door middel van uiteenlopende activiteiten houden deze afdelingen zich actief bezig met thema’s binnen hun gemeente, de provincie en op landelijk niveau.
De provinciale afdeling, het CDJA Noord-Holland, voert het secretariaat over alle CDJA leden in de provincie, verdeelt de financiële middelen over de lokale jongerenkernen en organiseert verschillende activiteiten. Soms zelfstandig, maar vaak in samenwerking met de lokale kernen. Ook levert het CDJA Noord-Holland een algemeen bestuurslid voor het landelijke CDJA en een dagelijks bestuurslid bij het CDA Noord-Holland.
Meedoen? Graag! Het CDJA Noord-Holland is altijd op zoek naar actieve leden, zowel binnen de provinciale afdeling als mensen die actief mee willen doen in hun eigen gemeente, al helemaal waar geen lokale CDJA afdeling is. Voor meer informatie, stuur ons een mailtje via noordholland@CDJA.nl of kijk op onze Facebook pagina!

Voorzitter
Jasper John
jasper.john@icloud.com

Secretaris
Jorrit Jaarsma
noordholland@cdja.nl

Penningmeester
Mitchel van Waaij
Mitchell@vanwaaij.com

Algemeen Bestuurslid
Roel Kroese
roel_kroese@live.nl 

Plaatsvervangend Algemeen Bestuurslid

CDJA Noord-Holland

4 days 19 hours ago

Onze topper, Daan Versteeg.

Wij stemmen 23 mei op Daan Versteeg.

Jij toch ook?

Met Daan is Brussel bereikbaar.

Afdelingsnieuws