Groningen

Welkom op de pagina van het CDJA Groningen!
Wij laten in een relatief linkse provincie al jaren een sterk christendemocratisch geluid horen. Dit doen we met jonge, politiek-geïnteresseerde en vooral enthousiaste mensen. De afdeling Groningen bestaat uit actieve studenten met verschillende achtergronden. Iedere maand bieden wij inhoudelijke, maar tegelijkertijd laagdrempelige activiteiten aan, zoals politieke cafés en werkbezoeken. Daarnaast komen we regelmatig samen om onder het genot van een borrel politieke zaken te bespreken.

Voorzitter
Robin Niemeijer
voorzitter@cdjagroningen.nl

Secretaris
Angelien Lantinga
secretaris@cdjagroningen.nl

Penningmeester
Justin Bus
penningmeester@cdjagroningen.nl

Organisatie & Ledenwerving
Jildou Luttik
organisatie@cdjagroningen.nl

Politiek
Haijo Schipper
politiek@cdjagroningen.nl

Algemeen Bestuurslid
Hielke Onnink
hielkeonnink@gmail.com

CDJA Groningen

5 days 11 hours ago

Even voorstellen!

Mijn naam is Helmich Heutink en ik ben 18 jaar. Ik heb mijn hele leven in Zwolle gewoond, maar omdat ik hier Psychologie ging studeren ben ik verhuisd. Hier voelde ik mij meteen als een vis in het water. Ik werd borrelaar bij Aegir en ook werd ik actief lid bij CDJA Groningen. Daarnaast werd ik vrijgekozen AB'er. Toen de vacature vrijkwam voor secretaris vrijkwam hoefde ik niet lang na te denken. Ik wilde me namelijk graag extra inzetten voor deze mooie afdeling.

Als secretaris wil ik mij inzetten voor de professionalisering van onze Social Media. Daarnaast wil ik goed en duidelijk contact faciliteren tussen de leden en het bestuur. Zodat we een gezellige vereniging zijn vol Party&Politics.

Ik kijk er naar uit om mij in te zetten als uw secretaris!

Afdelingsnieuws