Noordwest Veluwe

Welkom bij het CDJA Noordwest Veluwe! Via de website delen wij uitgebreide persberichten en opinie-stukken. Voor de dagdagelijkse berichten en informatie verwijzen wij jou graag naar onze Facebookpagina of het Twitteraccount.

Voorzitter
Ramon Blaauw
ramon.blaauw@hotmail.com

Secretaris
Femke van Loo
femkevanloo95@gmail.com

Penningmeester
​Robert Klaassen
robert_klaassen@kpnmail.nl

Timeline Photos

CDJA Noord-West Veluwe

1 year 1 month ago

OPROEP: NIEUWE BESTUURSLEDEN CDJA NOORD-WEST VELUWE GEZOCHT! (DELEN WORDT OP PRIJS GESTELD)

De bestuursleden van het CDJA Noord-West Veluwe zijn op zoek naar hun opvolgers! Na meer dan twee jaar de afdeling geleid te hebben vinden Ramon Blaauw (voorzitter), Femke van Loo (secretaris) en Robert Klaassen (penningmeester) het tijd om het stokje door te geven aan nieuwe, enthousiaste CDA-jongeren.

Het grondgebied van de afdeling Noord-West Veluwe beslaat de gemeentes Putten, Ermelo, Harderwijk, Nunspeet, Elburg, Oldebroek, Hattem, Heerde en Epe. De afgelopen periode heeft de afdeling onder meer twee goed bezochte politieke avonden georganiseerd met EO-presentator Tijs van den Brink over christelijke politiek en met oud-Kamerlid Ybeltje Berckmoes (VVD) over fractiediscipline.

WIE ZOEKEN WIJ?

We zoeken drie of meer nieuwe, jonge mensen die enthousiast zijn om leiding te geven aan deze mooie afdeling. Vereisten zijn:
- Je bent lid van het CDJA of kan dat binnenkort worden;
- Je bent woonachtig in één van de gemeentes die hierboven zijn genoemd;
- Je bent bereid om een aantal keer per jaar activiteiten speciaal gericht op jongeren en politiek te organiseren;
- Je bent bereid om aanwezig te zijn bij activiteiten van het CDJA Gelderland en het CDJA landelijk;

WAT BIEDEN WE JOU?

- Er komen drie functies vrij: voorzitter, secretaris en penningmeester. Er is in overleg echter ook ruimte voor meer bestuursleden!
- Je doet niet alleen ervaring op als bestuurder van een lokale afdeling van een politieke jongerenorganisatie, maar leert ook een heleboel mensen kennen binnen en buiten het CDJA en CDA!
- Je kunt jongeren bij de politiek betrekken en hen samen met lokale CDA-fracties vertegenwoordigen, ook in de lokale/regionale media!
- Je doet veel bestuurlijke en politieke ervaring op die goed van pas kan komen in je toekomstige of huidige werk!

VOOR MEER INFORMATIE
Ben je geïnteresseerd en/of wil je meer weten over de functies die vrijkomen? Neem dan contact op met voorzitter Ramon Blaauw (ramon.blaauw@hotmail.com, 06-53901763).

Afdelingsnieuws