DB kandidaten

Op 20 mei zijn Noah Brok en Simon Remijn voorgedragen als kandidaat dagelijks bestuurslid HRM en Communicatie. Op het Congres van 20 juni zijn beide heren verkiesbaar. Ook kiezen we 20 juni een nieuwe penningmeester. Voor deze functie is Lenneart Rolloos enkelvoudig voorgedragen.

Noah Brok en Simon Remijn stellen zich graag voor!

Simon Remijn

Naam: Simon Remijn
Leeftijd: 20
Woonplaats: Utrecht
Politiek voorbeeld: Ferd Grapperhaus

Noah Brok

Naam: Noah Brok
Leeftijd: 19
Woonplaats: Vlijmen
Politiek voorbeeld: Ruud Lubbers

Kunnen jullie kort uitleggen waarom je bestuurslid HRM & Communicatie wil worden?

Simon: Ik ben sinds begin 2017 lid van het CDJA. In mijn tijd in Gelderland is mij altijd meegegeven: “Als je meer kan én wil doen, moet je dat altijd doen!” Nu ik 3 jaar lid ben, en volgend jaar een tussenjaar neem, heb ik veel tijd om me in te zetten voor het CDJA. Een druk jaar! Met de Tweede Kamerverkiezingen in het vooruitzicht gaan wij als CDJA’ers weer volop in de campagne-modus. Het CDA moet en zal de verkiezingen winnen! Op de langere termijn zoeken we naar kandidaten voor #Generatie2022. Daar willen we vissen naar enthousiaste talenten, die een positief en constructief CDA-geluid willen laten horen. Voor deze ontwikkelingen geldt het dixit van Johan Cruijff: “Alleen kun je niets, je moet het samen doen.” Daarnaast wil ik me in het DB inzetten voor positieve vibes in de (digitale) communicatie, een CDJA zónder burn-outs, en een gebruiksvriendelijke functiebak. Dit samen helpen realiseren? Stem dan Simon Remijn als bestuurslid HRM & Communicatie op 20 juni.

Noah: Het komende jaar staan de Tweede Kamerverkiezingen op het programma. Campagnes spelen zich de laatste jaren steeds meer op sociale media af. Met mijn ervaring met sociale media tijdens de gemeenteraads- en Provinciale Statenverkiezingen denk ik dat ik een significante bijdrage kan leveren aan het opzetten van een sterke en opvallende social media campagne voor de Tweede Kamerverkiezingen. Ook vind ik het ontzettend leuk om nieuw talent te ontdekken en hen te helpen bij hun ontwikkeling tot competente bestuurders. Ik heb er onwijs veel zin in om mij het komende jaar met hart en ziel in te zetten in het Dagelijks Bestuur van onze vereniging. Ik geloof er in dat wij tijdens de campagne voor de Kamerverkiezingen de actiefste en opvallendste PJO van Nederland kunnen zijn, daar ga ik voor. Ik hoop op jouw steun op 20 juni! 

Brief Simon
CV Simon
Interview interruptie (volgt)

Brief Noah
CV Noah

Interview interruptie (volgt)