Nieuws
jul 31

Vacature: hoofdredacteur Interruptie

Vanwege het naderende afscheid van de huidige hoofdredacteur, is de redactie van de Interruptie op zoek naar een nieuwe voorzitter/hoofdredacteur. Als voorzitter van deredactiecommissie ben je verantwoordelijk voor Interruptie, het ledenblad van het CDJA. In samenwerking met de redactie zet je het (digitale) blad op, zorg je voor goede, prikkelende en originele artikelen en ben je het journalistieke geweten van het CDJA.

Wij zoeken iemand met:

  •  Leidinggevende en organisatorische kwaliteiten
  • Affiniteit met journalistiek
  • Uitstekende schrijfvaardigheden en scherpe redactionele blik
  • Interesse in politieke en maatschappelijke thema’s
  • Creativiteit en lef

Lijkt het je leuk om leiding te geven aan een enthousiast team van redacteuren? Wil je je journalistieke ervaring verdiepen en je netwerk binnen en buiten het CDJA uitbreiden? En wil je de uitdaging aangaan om een (digitaal) blad te maken dat voor en met de leden van het CDJA gemaakt wordt? Dan is de functie van hoofdredacteur van de Interruptie de juiste plek voor jou.

Heb je interesse of wil je meer informatie, neem dan contact op met de huidige hoofdredacteur Bas Bots(hoofdredacteur@cdja.nl). Solliciteren kan door een motivatiebrief met je CV te verzenden naar Stefan Ruiter, de landelijk secretaris van het CDJA (secretaris@cdja.nl).

Sollicitaties kunnen tot en met vrijdag 3 september 2021 verstuurd worden.