Nieuws
jan 12

Vacature DB’er HRM & Communicatie

De vacature voor een Dagelijks Bestuurslid HRM & Communicatie is opengesteld!

Politiek is steeds meer een mediabedrijf. Als DB’er HRM & Communicatie bouw jij aan het merk CDJA. Je bent verantwoordelijk voor het ontdekken van nieuw talent en de online communicatie. Zo ben je een voortrekker in het organiseren van leerzame activiteiten die onze leden helpen zich te ontwikkelen tot geweldige jongerenkandidaten en denk je actief na over hoe we het CDJA een nog actievere, invloedrijkere en aantrekkelijkere politieke beweging maken. 

Het bestuurslid HRM & Communicatie is als onderdeel van het Dagelijks Bestuur (DB) verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding van het CDJA. Jij zet alles wat er binnen het DB wordt bedacht om in interessante communicatie en content!

Ben jij op zoek naar een fantastische uitdaging waarbij je je inzet voor het CDJA, jezelf ontplooit en een geweldig netwerk opbouwt? Solliciteer dan nu naar deze functie!
 
Taken
Het Dagelijks Bestuurslid HRM & Communicatie:

 • Organiseert scholingsactiviteiten die aansluiten bij de behoeftes van de leden;
 • Is verantwoordelijk voor projecten als de CDJA Academie, de Talentenpool, de Generatietrajecten en onze jongerenkandidaten in het algemeen;
 • Beheert de CDJA Talentenbak en scout actief kandidaten voor vacatures binnen het CDJA en het CDA;
 • Stuurt de Vormingscommissie en de HRM-commissie aan;
 • Denkt en werkt proactief aan het CDJA van de toekomst;
 • Bedenkt gave online acties en maakt aansprekende content voor social media ten behoeve van o.a. ledenwerving in samenwerking met het verantwoordelijke Dagelijks Bestuurslid;
 • Bouwt aan de uitstraling en impact van onze vereniging.

 
Profiel
Het Dagelijks Bestuurslid HRM & Communicatie:

 • Is lid van het CDJA en onderschrijft de christendemocratische uitgangspunten van harte;
 • Heeft oog voor politiek talent en weet leden te begeleiden in hun ontwikkeling;
 • Heeft ervaring met het maken van online content of wil zich daarin verdiepen;
 • Weet als een teamspeler te functioneren binnen het Dagelijks Bestuur van het CDJA;
 • Is bereidt bij te leren;
 • Is bereid om rond de 20 uur per week flexibel te besteden aan het CDJA;
 • Ervaring met film, fotografie en/of grafische vormgeving is een pre.

 
Naast de unieke ervaring die je opdoet in het Dagelijks Bestuur ontvang je voor deze functie een vergoeding van zo’n 350 euro per maand en de (reis)kosten worden vergoed. Ook is het een mooie toevoeging voor je CV en bouw je een groot netwerk op binnen en buiten het CD(J)A! De vacature is opengesteld voor de periode van één jaar.

Herken jij jezelf in bovenstaand beeld? Solliciteer dan uiterlijk dinsdag 1 februari door je sollicitatiebrief en curriculum vitae te sturen naar de voorzitter van het CDJA via voorzitter@cdja.nl. De gesprekken met de selectiecommissie zullen in de week van 7 februari plaatsvinden. De selectiecommissie zal het Algemeen Bestuur adviseren over de voordracht van kandidaten. Het Algemeen Bestuur zal 23 februari vergaderen over de voordrachten, daar word je als kandidaat ook verwacht indien je wordt voorgedragen. Het Algemeen Bestuur stelt vervolgens de voordracht van kandidaten aan de Algemene Ledenvergadering vast. De Algemene Ledenvergadering waarop je mogelijk verkozen wordt vindt op 8 en 9 april plaats. 

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Tom Scheepstra, voorzitter van het CDJA en voorzitter van de selectiecommissie, via voorzitter@cdja.nl

About The Author