Nieuws
jul 06

Vacature: Dagelijks Bestuurslid Ledenwerving & Activiteiten

In deze functie ben je primair verantwoordelijk voor het aantrekken en binden van (nieuwe) leden aan het CDJA. Daarnaast ben je een voortrekker in het organiseren van landelijke CDJA activiteiten. Het Dagelijks Bestuurslid Ledenwerving & Activiteiten is als onderdeel van het Dagelijks Bestuur (DB) verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding van het CDJA. Zo ben je bezig met het voorbereiden en uitvoeren van besluiten van het Algemeen Bestuur en de Algemene Ledenvergadering. Ben jij op zoek naar een fantastische uitdaging, waarin je aan het CDJA en aan je eigen vaardigheden en netwerk kunt werken? Solliciteer dan nu naar deze functie!

Taken
Het Dagelijks Bestuurslid Ledenwerving & Activiteiten:
– Analyseert ledenmutaties en onderneemt innovatieve initiatieven om ledenwerving en ledenbinding positief te beïnvloeden;
– Beheert sponsoringsdeals en is verantwoordelijk voor promotiemiddelen;
– Handelt proactief door (nieuwe) leden te betrekken bij de partij;
– Helpt de drempels te verlagen om lid of actief te worden;
– Is verantwoordelijk voor de planning en organisatie van landelijke CDJA activiteiten zoals de Introductiedagen en de Introductieweekenden;
– Stuurt de Organisatiecommissie aan;
– Is verantwoordelijk voor en betrokken bij de afdelingen;
– Is deel van de congrescommissie.

Profiel
Het Dagelijks Bestuurslid Ledenwerving & Activiteiten:
– Is lid van het CDJA en onderschrijft de christendemocratische uitgangspunten van harte;
– Is politiek en bestuurlijk bewust;
– Heeft oog voor het organisatieproces;
– Is enthousiast en gedreven en weet dit ook over te brengen op anderen;
– Weet als een teamspeler te functioneren binnen het Dagelijks Bestuur van het CDJA;

De werkafspraken van het DB zijn op te vragen bij de voorzitter

Naast de unieke ervaring die je opdoet in het Dagelijks Bestuur ontvang je voor deze functie een vergoeding van zo’n 350 euro per maand. Ook is het een mooie toevoeging voor je CV en bouw je een groot netwerk op. De vacature is opengesteld voor de periode van één jaar.

Herken jij jezelf in bovenstaand beeld? Solliciteer dan vóór 9 oktober 2022 door je sollicitatiebrief en curriculum vitae te sturen naar bestuurslid HRM van het CDJA via w.schut@cdja.nl. De selectiecommissie zal het Algemeen Bestuur adviseren over de voordracht van kandidaten. Het Algemeen Bestuur stelt vervolgens de voordracht van kandidaten aan de Algemene Ledenvergadering vast.

De Algemene Ledenvergadering waarop je mogelijk verkozen wordt vindt op 9 en 10 december plaats. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Wouter Schut, voorzitter van de selectiecommissie, via w.schut@cdja.nl.


About The Author

Wouter Schut | Dagelijks Bestuurslid HRM & Communicatie | w.schut@cdja.nl