Nieuws
mrt 11

Tom Scheepstra voorgedragen als kandidaat-voorzitter.

Op woensdag 3 maart heeft de selectiecommissie na een zorgvuldig en afgewogen proces Tom Scheepstra bij het Algemeen Bestuur voorgedragen als kandidaat-voorzitter. Het Algemeen Bestuur heeft Tom zijn kandidatuur in haar vergadering op 10 maart bekrachtigd. Tijdens de aankomende algemene ledenvergadering in mei zal Tom zijn kandidatuur ter stemming worden gebracht.


Tom is al geruime tijd actief lid van het CDJA. Zo was en is hij lokaal actief binnen CDJA Drenthe en was hij secretaris in het Dagelijks Bestuur van het CDJA. In de komende periode zal Tom zich op allerlei plekken in het land aan de leden presenteren. Daarover ontvangen de leden binnenkort meer informatie.

Graag stelt Tom zich nu kort aan jullie voor:
”Het CDJA zit vol energie! Dat is hoe ik het CDJA de afgelopen jaren heb leren kennen. Ik hoop mij in 2021-2023 als voorzitter te mogen inzetten om zo het jongerengeluid te kunnen uitdragen. De komende maanden ga ik tijdens de ‘Tour van Tom’ langs alle afdelingen en stel ik mij graag verder voor. Daar kijk ik naar uit, want samen maken we de toekomst!”