Nieuws
mei 26

Neem jij plaats in de lustrumcommissie?

Volgend jaar bestaat het CDJA 40 jaar! Dit gaan we groots vieren tijdens ons 8e lustrum. Naast het feit dat onze reguliere activiteiten een lustrumtintje zullen krijgen, wordt ook het voorjaarscongres tot een groots lustrumcongres gemaakt. Om de voorbereidingen in goede banen te leiden is er door het Algemeen Bestuur een lustrumcommissie ingesteld – en jij kan deelnemen!


Als lid van de lustrumcommissie werk je met mensen uit het Dagelijks Bestuur, Algemeen Bestuur en de afdelingen aan de organisatie van lustrumactiviteiten én het lustrumcongres. Voor het lustrumcongres is een congresbid uitgeschreven, zodat afdelingen een poging kunnen wagen om het lustrumcongres naar hun provincie of stad te halen. 


Naast de reeds ingevulde plekken zijn er nog twee plekken over in de lustrumcommissie. Wil jij deze unieke kans niet aan je voorbij laten gaan? Stuur dan vóór vrijdag 5 juni je sollicitatiebrief naar secretaris@cdja.nl In deze brief geef je op ongeveer 1 A4’tje aan waarom je plaats wilt nemen in de lustrumcommissie, waarom je van toegevoegde waarde bent voor de commissie en wat volgens jou niet mag ontbreken aan het lustrumjaar.

About The Author