Nieuws
jan 31

Vacature LB’er HRM & Communicatie

De vacature voor Landelijk Bestuurslid HRM & Communicatie is opengesteld!

Politiek is steeds meer een mediabedrijf. Als LB’er HRM & Communicatie bouw jij aan het merk CDJA. Je bent verantwoordelijk voor het ontdekken van nieuw talent en de online communicatie. Zo ben je een voortrekker in het organiseren van leerzame activiteiten die onze leden helpen zich te ontwikkelen tot geweldige jongerenkandidaten en denk je actief na over hoe we het CDJA een nog actievere, invloedrijkere en aantrekkelijkere politieke beweging maken. 

Het bestuurslid HRM & Communicatie is als onderdeel van het Landelijk Bestuur (LB) verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding van het CDJA. Jij zet alles wat er binnen het LB wordt bedacht om in interessante communicatie en content!

Ben jij op zoek naar een fantastische uitdaging waarbij je je inzet voor het CDJA, jezelf ontplooit en een geweldig netwerk opbouwt? Solliciteer dan nu naar deze functie!
 
Taken
Het Landelijk Bestuurslid HRM & Communicatie:

 • Organiseert scholingsactiviteiten die aansluiten bij de behoeftes van de leden;
 • Is verantwoordelijk voor projecten als de de Talentenpool, de Generatietrajecten en onze jongerenkandidaten in het algemeen;
 • Beheert de CDJA Talentenbak en scout actief kandidaten voor vacatures binnen het CDJA en het CDA;
 • Stuurt de Social-Media-commissie aan;
 • Denkt en werkt proactief aan het CDJA van de toekomst;
 • Bedenkt gave online acties en maakt aansprekende content voor social-media ten behoeve van o.a. ledenwerving in samenwerking met het verantwoordelijke Dagelijks Bestuurslid;
 • Bouwt aan de uitstraling en impact van onze vereniging.

 
Profiel
Het Landelijk Bestuurslid HRM & Communicatie:

 • Is lid van het CDJA en onderschrijft de christendemocratische uitgangspunten van harte;
 • Heeft oog voor politiek talent en weet leden te begeleiden in hun ontwikkeling;
 • Heeft ervaring met het maken van online content of wil zich daarin verdiepen;
 • Weet als een teamspeler te functioneren binnen het Landelijkj Bestuur van het CDJA;
 • Is bereid bij te leren;
 • Is bereid om rond de 20 uur per week flexibel te besteden aan het CDJA;
 • Ervaring met film, fotografie en/of grafische vormgeving is een pre.

 
Naast de unieke ervaring die je opdoet in het Dagelijks Bestuur ontvang je voor deze functie een vergoeding van zo’n 350 euro per maand en de (reis)kosten worden vergoed. Ook is het een mooie toevoeging voor je CV en bouw je een groot netwerk op binnen en buiten het CD(J)A! De vacature is opengesteld voor de periode van één jaar.

Naast de unieke ervaring die je opdoet in het LB ontvang je voor deze functie een vergoeding van zo’n 350 euro per maand. Ook je (reis)kosten worden vergoed. Daarnaast is het een mooie toevoeging voor je CV en bouw je een groot netwerk op binnen en buiten het CD(J)A! De vacature is opengesteld voor de periode van één jaar.

Herken jij jezelf in bovenstaand beeld? Solliciteer dan uiterlijk vóór 11 maart door je sollicitatiebrief en curriculum vitae te sturen naar LB’er HRM & Communicatie a.i., Jitse Maas via communicatie@cdja.nl

De gesprekken met de selectiecommissie zullen in de week van 27 maart plaatsvinden in Den Haag. De selectiecommissie zal de Verenigingsraad adviseren over de voordracht van kandidaten. De VR zal 12 april vergaderen over de voordrachten, daar word je als kandidaat ook verwacht indien je wordt voorgedragen. Het Algemeen Bestuur stelt vervolgens de voordracht van kandidaten aan de Algemene Ledenvergadering vast. De Algemene Ledenvergadering waarop je mogelijk verkozen wordt, vindt op 19 en 20 mei plaats.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Jitse Maas, voorzitter van de selectiecommissie, via communicatie@cdja.nl

About The Author