Nieuws
dec 22

Julius Terpstra stopt als voorzitter van het CDJA

22/12/2016

Voorzitter Julius Terpstra stopt per 1 januari a.s. met zijn bestuurlijke activiteiten voor het CDJA. Afgelopen woensdag heeft Julius dit aan het algemeen bestuur van het CDJA kenbaar gemaakt. In totaal is hij bijna 4 jaar voorzitter geweest van de CDA-jongeren.

Om zich optimaal op zijn werk en campagne voor de Tweede Kamerverkiezingen te kunnen richten, heeft Julius aangegeven terug te treden als voorzitter van het CDJA. Daarmee komt een einde aan zijn bestuurlijke werk voor de CDA-jongeren. Het algemeen bestuur van het CDJA heeft Ard Warnink als interim-voorzitter aangesteld tot en met mei 2017. De aankomende periode zal de selectieprocedure voor een nieuwe voorzitter zijn reguliere doorgang vinden.

​Het CDJA is Julius zeer erkentelijk voor zijn inzet tijdens zijn voorzitterschap. Julius: ‘De afgelopen jaren heb ik samen met de vereniging mogen knokken voor een sterke krijgsmacht, de maatschappelijke dienstplicht, een sterke positie van het CDJA binnen het CDA en tegen het leenstelsel. Ik kijk ernaar uit om mij tijdens de jongerencampagne voor de Tweede Kamerverkiezingen te blijven inzetten voor deze thema’s’.