Nieuws
aug 15

De promotiecommissie is op zoek naar een nieuwe voorzitter!

De Promotiecommissie streeft naar ledenwerving, ledenbinding en naar het overdragen van inhoudelijke standpunten van het CDJA op landelijk niveau. De commissie probeert complexe zaken begrijpelijk te maken voor een breed publiek. Hierbij maakt de Promotiecommissie voornamelijk gebruik van visuele middelen zoals affiches, flyers, kleine publicaties, digitale- en interactieve producties, datavisualisaties of gadgets. Dit kan leiden tot de totstandkoming van (ludieke) actiecampagnes. Het werken aan deze projecten is gecombineerd met een visie, waar de Promotiecommissie zelf de regie over voert.
 
Taken
De voorzitter van de Promotiecommissie:
–   Bereidt de vergaderingen van de Promotiecommissie voor en zit deze voor;
–   Onderhoudt contact met de werkgroepvoorzitters over resoluties, visiestukken en standpunten die media-aandacht nodig hebben;
–   Denkt actief na over het presenteren van het CDJA gedachtegoed en standpunten;
–   Is eindverantwoordelijk voor de planning, productie en het resultaat van de producten van de promotiecommissie;
–  Onderhoudt contact met de DB’er Communicatie en Campagne.
 
Profiel
De voorzitter van de Promotiecommissie:
–  Is actief lid van het CDJA;
–  Is bekend met het christendemocratisch gedachtegoed en is in staat dit te koppelen aan visuele middelen;
– Beschikt over een grote creativiteit;
– Heeft affiniteit met visuele media en promotie en campagne;
– Is bereid tot een tijdsinvestering van ongeveer 4 uur per week.
 
Het CDJA biedt een vergoeding van reiskosten. Daarnaast biedt deze functie een fantastische uitdaging en een grote meerwaarde voor op je CV. De functie is opengesteld voor een periode van 1 jaar.
 
Herken jij jezelf in bovenstaand beeld? Grijp dan nu je kans en solliciteer voor deze uitdagende functie! Solliciteren kan door voor 15 september 2019 je motivatiebrief en CV te sturen naar Bestuurslid communicatie Pauline Maat via communicatie@cdja.nl. Vervolgens zal er een kort gesprek plaatsvinden, waarna je eventueel op 16 oktober voorgedragen wordt aan het AB. Ook voor vragen kan je contact opnemen met Pauline Maat via het voorgenoemde email-adres of 06-22510426.