Nieuws
dec 06

CDJA nieuwjaarsborrel 13/1/2017

Op vrijdag 6 januari is de CDJA Nieuwjaarsborrel 2017 en gaan we met elkaar toosten op een veelbelovend nieuw jaar. Om het jaar direct goed te beginnen heeft onze gastafdeling CDJA Utrecht een spreker van formaat geregeld: Esther de Lange. Onze CDA Europarlementariër zal een lezing geven met hierin aandacht voor de vele uitdagingen en kansen die er in Europa spelen. Hoe zal het bijvoorbeeld de Brexit vergaan?

2017 is een jaar met belangrijke (verkiezings)momenten, na de Tweede Kamer verkiezingen gaan we op zoek naar een nieuwe CDJA-voorzitter. Uiteraard is onze huidige voorzitter en Tweede Kamer CDJA- jongerenkandidaat Julius Terpstra aanwezig om een toost uit te brengen en het nieuwe politieke jaar te openen. Gaat het ons weer lukken om een mooi resultaat te boeken? Blijven we de grootste partij onder jongeren? 

De lezing van de Europese Volkspartij vice voorzitter begint om 19:30u, wees dus op tijd aanwezig. Locatie: Cafe Jan de Winter – Oudegracht 170, 3511 NP Utrecht. We hopen zoveel mogelijk CDJA’ers te ontmoeten, uiteraard zijn ook niet-leden zijn van harte welkom om mee te proosten. Het CDJA, een unieke ervaring.